Over ons

Fruit! Met de paplepel werd het me ingegeven, letterlijk en figuurlijk dan nog wel. Heel mijn familie zat (en zit) in de fruitteelt en -distributie. Met veel plezier deed ik dan ook aan 18-jarige leeftijd, in 1991 om precies te zijn, mijn fruitwinkeltje in Gingelom open. Twintig jaar vlogen voorbij en “Groeten & Fruit Bianca” was uitgegroeid tot een welbekende speciaalzaak in de hele Zuid-Limburgse regio.

foto-zaakIn 2011 besloten ik en mijn man om het roer echter helemaal om te gooien en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Kwestie van het leven zo spannend mogelijk te houden. We kozen de overstap naar de horeca. Levensgenieters als we zelf zijn, was de keuze voor een ijssalon al snel gemaakt. Ijssalon Bianca was geboren.

Voor je dagelijkse portie vitamientjes kan je nog altijd bij ons terecht. Ook onze melk halen we vers bij de lokale melkboer.

Vandaag de dag heb ik nog steeds veel te danken aan mijn ervaring in het fruit. Opmerkelijk eigenlijk als je er bij nadenkt, want voor je dagelijkse portie vitamientjes kan je nog altijd bij ons terecht. Niet enkel wat fruit betreft, maar voor al onze ingredi├źnten houden wij resoluut vast aan kwaliteitsproducten. Zelfs onze melk halen we vers bij de lokale melkboer. Op die manier staan we altijd garant voor lekker, artisanaal gemaakt schepijs.

voorbeeldgerechtenNatuurlijk bieden wij aan de zoetebekken onder jullie ook nog andere lekkernijen aan buiten ijs. Kom zeker ook een proeven van onze overheerlijke pannenkoeken en warme wafels. Voor wie het dan weer wat “straffer” mag zijn, hebben we ook een mooie selectie aan bieren en sterke dranken voorzien. Voor een kijkje in ons uitgebreid assortiment kan je altijd terecht op de menu-pagina. Plan je een feestje dan kan je ook bij ons terecht voor heerlijke op maat gemaakte ijstaarten.

Kortom, spring zeker eens binnen bij Ijssalon Bianca, in hartje Haspengouw. Wij verwelkomen je alvast met een glimlach!

Tot binnenkort!

bianca-en-jan